Voetbalsponsors


Naar aanleiding van bijgaand artikel (rubriek ingezonden) in de Leeuwarder Courant van dinsdag 19 maart: belangstellende sponsors kunnen contact opnemen met de Stichting Iepenloftspul Wergea via mail: sekretariaat@iepenloft.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bekijk hier het artikel uit de LC.

Voetbalsponsors

Mooi gezegd! Van Gerben Okkinga van Okkinga Communicatie uit Bolsward. De uitspraak in de krant van afgelopen zaterdag betreffende sponsors van Heerenveen die niet tevreden zijn met het vertoonde spel: ‘…dan moatst De Harmonie sponsorje, of in iepenloftspul.’ Vooral het voorstel om een iepenloftspul te sponsoren spreekt aan. Nu wil het toeval dat het iepenloftspul van Wergea met de voorstelling ‘Sywart, de soap’ inzet op een parodie op (of een ode aan) de grote hoeveelheid commerciële televisieprogramma’s die er vandaag de dag worden uitgezonden. En daar past een diversiteit aan sponsors prima tussen. Onder het motto ‘Meer stoelen voor minder geld’ nodigen wij dan ook alle sponsors van Heerenveen uit om contact op te nemen met het bestuur van het Wergeaster iepenloftspul. We kunnen vast iets voor elkaar betekenen! (En wat ons betreft kunt u daarnaast gerust sponsor van Heerenveen blijven.)

Arjen Agema, secretaris St. Iepenloftspul Wergea

Share :
Related Posts

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: