Trailer

Sywart is een nette opgetogen jongeman die in een klein Fries terpdorpje woont. Zo op het eerste gezicht is er niets bijzonders, op het eerste gezicht zelfs een beetje flauwtjes. Het dorpje, ook zo schoon als de brand; een goed onderhouden kerkje en nette inwoners in hun goed verzorgde woningen. Zo op het eerste gezicht…

Leven in een decor

Maar het zit helemaal anders in elkaar! Want alles is maar decor in een soap die alle dagen miljoenen mensen voor het beeldscherm houdt. En alle nette inwoners zijn acteurs die alle dagen weer hun rol spelen. En dan is er nog iets bijzonders aan de hand; één persoon is geen acteur, namelijk Sywart. Deze hoofdrolspeler weet niet beter als dat de soap, met alles er om heen, het echte leven is. Hij woont vanaf zijn geboorte al in dit decor.

Nieuwsgierig naar de rest van de wereld

Sywart is echter niet anders dan generaties mensen voor hem; hij is nieuwsgierig naar het land achter de horizon. Hij wordt onrustig van de dagelijkse routine en net als de mensen die honderd duizend jaren geleden uit Afrika vertrokken om de wereld te verkennen, zo wil ook Sywart uit het kleine dorpje weg, de wijde wereld in.

Soap zonder hoofdrolspeler

Maar een succesvolle soap zonder de populaire hoofdpersoon, dat kost ook kijkers, sponsors, inkomen en prestige. Op het laatst zal de soap moeten stoppen en dat moet niet gebeuren. Zo begint de strijd tussen de producent en hoofdrolspeler. En het is totaal niet te voorspellen hoe het zal aflopen.

Friese soap

Voor het eerst is er in Friesland in Friese real-live soap live te volgen. Bij de opnames van een aantal afleveringen van deze succesvolle productie wordt er publiek toegelaten. Het is dus mogelijk om als toeschouwer een aflevering van deze bijzondere soap bij te wonen! Via de website (sywart.nl, deze website is offline) en via de sociale media wordt u op de hoogte gehouden.

 

Compilatie

Klik op de foto voor het volledige album. Of bent u op de foto geweest met Sywart voor of na één van de voorstellingen? Bekijk dan de volgende albums:

Of bekijk de andere foto albums van Sywart de Soap:

Teaser

Meer video’s van Sywart de Soap